InnoOmniaInnoOmnia er et uddannelsescenter, der fokuserer på faglig uddannelse af high school elever og uddannelse af lærere og skoleledere til at undervise i det 21. århundredes kompetencer, men tilbyder også støtte til entreprenører. Elever, undervisere og entreprenører arbejder sammen i et åbent og kollaborativt miljø.


Vi har aftalt et heldagsbesøg på InnoOmnia, hvor der både vil være oplæg om skolens metoder og observation af undervisning. Skolen er netop nu i færd med at planlægge programmet i detaljer - og undersøger også muligheden for dialog med elever. Der vil være gensidig erfaringsudveksling, hvor deltagerne fra Danmark præsenterer vores FabLab@SCHOOL aktiviteter for værterne.


Tid og Sted: Onsdag kl. 9-16. Kirkkokatu 16 A, Omnia / InnoOmnia, Espoo. Meeting room: Sampola cabinet


Mål: Inspiration til hvordan vi kan arbejde tværfagligt i åbne og kollaborative miljøer i ungdomsuddannelserne. Hvilke lærer, elev og fagprofessionelle roller ser vi komme i spil her. Hvad kan vi lære af det i forhold til vores fablabinitiativer og åben skole?Hvad kan vi lære i forhold til ungdomsuddannelsernes organisering?.


Program for besøget: Theme: "Using modern technologies in teaching and learning"


9:00
Tour of Omnia learning environments, Digitalisation of the teaching and learning, Using modern technologies in teaching and learning.

12:00
Lunch at Restaurant Henricus (11 EUR/person, includes main course and dessert, coffee or tea. Restaurant Henricus is a learning environment for restaurant students.)

13.00
Experiences, Research and Teacher Training in Denmark, Lecture for Omnia staff members

14:00
Teacher training for 21st century learning, Design Based Thinking, Digital Fabrication

15:00
Feedback and Wrap-up session

15:30 End of visit

Programmet gennemføres af:
Mimmi Heiniö, Expert, Lifelong learning, Digital development
Anu Lehtinen, Project manager, International Affairs

Helsinki University - Innokas Network

Oplæg om FabLab@SCHOOL.dk: Oplæg om læreruddannelsens FabLab aktiviteter: Formål med besøg Tiina Korhonen er kvinden bag Inno...